Ontspanningsmassage

Voor vrouwen: als je net of al iets langer moeder bent, voor vrouwen in de overgang, of gewoon als je even wilt opladen.

Moeders: Als moeder heb je te maken met verantwoordelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen. Hierbij ontbreekt soms wel eens de broodnodige rust. En we weten het allemaal: als je zelf lekker in je vel zit, gaat het met je kind(eren) ook vaak beter. Dit is een wisselwerking. Zie het als een investering in jezelf en je gezin!

Als je nog niet zo lang geleden bevallen bent kun je vanaf 6 weken weer een massage boeken, cadeautje voor jezelf!

Vrouwen in de overgang: veel van de klachten die bij de overgang horen, kunnen verminderen als je meer rust neemt. Een massage kan dan wel eens hard nodig zijn, en een aardig steentje bijdragen aan je weer lekker voelen in je lijf. Je hormoonhuishouding zal er blij mee zijn!

Dus: wacht niet te lang als je wat extra’s nodig hebt, en maak eens een afspraak voor een ontspannende massage als je merkt dat je daar behoefte aan hebt.

Deze massage duurt ca. 60 min. en kost € 47,50. Dit is een volledige lichaamsmassage, maar in overleg kan er gekozen worden voor een uitgebreidere rugmassage in combinatie met bijvoorbeeld armen en hoofd gedurende een uur.
Elke 3e massage binnen 6 maanden voor € 40,00.

Ook als je zelf nog een drempel voelt om je kind te laten masseren: zo kun je het eerst zelf ervaren!

Behandeling op afspraak.

Neem contact op.

ant-stress-staand