Babypret

Erg van genoten

Ik ben blij dat we de cursus hebben gevolgd. We hebben er erg van genoten. Ik vond dat je de cursus op een leuke en ontspannen manier gaf.
Doordat we veel verschillende liedjes en bewegingen hebben gedaan, merk ik dat ik zelf ook nog sneller dan voorheen liedjes en spelletjes verzin.

Sascha

Bij de Basis
2015-07-10T10:53:10+02:00

Sascha

Ik ben blij dat we de cursus hebben gevolgd. We hebben er erg van genoten. Ik vond dat je de cursus op een leuke en ontspannen manier gaf. Doordat we veel verschillende liedjes en bewegingen hebben gedaan, merk ik dat ik zelf ook nog sneller dan voorheen liedjes en spelletjes verzin.

Op een leuke manier leren spelen

Leuke cursus waarbij ik op een leuke manier heb leren spelen met Hugo. Daarbij is het contact met de andere moeders erg prettig. Ondanks dat hij vaak wilde eten tijdens de cursus merkte ik dat hij het ook leuk vond.

Ik vind dat je heel vrolijk bent wat prettig is voor zo’n cursus. Je bent heel volledig met de map en CD waardoor het makkelijk is om er thuis wat mee te doen. Ik vond het fijn dat je flexibel was en we ook een voorkeur voor bepaalde oefeningen konden geven.

Viola

Bij de Basis
2015-07-10T10:56:00+02:00

Viola

Leuke cursus waarbij ik op een leuke manier heb leren spelen met Hugo. Daarbij is het contact met de andere moeders erg prettig. Ondanks dat hij vaak wilde eten tijdens de cursus merkte ik dat hij het ook leuk vond. Ik vind dat je heel vrolijk bent wat prettig is voor zo’n cursus. Je bent heel volledig met de map en CD waardoor het makkelijk is om er thuis wat mee te doen. Ik vond het fijn dat je flexibel was en we ook een voorkeur voor bepaalde oefeningen konden geven.

Eenvoudige oefeningetjes/spelletjes

Ik vond het ontzettend leuk. Het waren eenvoudige oefeningetjes/spelletjes en liedjes waardoor ik het thuis heel vaak kon toepassen. Ontzettend prettig dat je zo flexibel was om het bij ons thuis te doen.

Het is echt heel leuk om de spelletjes en liedjes thuis te gebruiken. Soms even tussendoor bij het verschonen. Soms om er echt even voor te gaan zitten. Op andere momentjes als troost of afleiding. Er is altijd wel een liedje of oefeningetje dat schikt.

Lotte

Bij de Basis
2015-07-10T10:56:52+02:00

Lotte

Ik vond het ontzettend leuk. Het waren eenvoudige oefeningetjes/spelletjes en liedjes waardoor ik het thuis heel vaak kon toepassen. Ontzettend prettig dat je zo flexibel was om het bij ons thuis te doen. Het is echt heel leuk om de spelletjes en liedjes thuis te gebruiken. Soms even tussendoor bij het verschonen. Soms om er echt even voor te gaan zitten. Op andere momentjes als troost of afleiding. Er is altijd wel een liedje of oefeningetje dat schikt.

Leuk en ontspannend

Hi Jolanda, Veel dank voor de leuke cursus! Ik vond het leuk en ontspannend. Ook al speel je thuis ook met je kindje, op een cursus wordt het toch intensiever aangepakt. Succes met de vervolggroepen!
Bij de Basis
2015-07-10T10:57:39+02:00
Hi Jolanda, Veel dank voor de leuke cursus! Ik vond het leuk en ontspannend. Ook al speel je thuis ook met je kindje, op een cursus wordt het toch intensiever aangepakt. Succes met de vervolggroepen!
0
0
Bij de Basis

Leeftijd: van circa 4 maanden tot 1 jaar.

Babypret is een combinatie van baby-yoga, gym, spelletjes, liedjes en spelmassage. Geschikt voor de iets oudere baby’s, dus ook als ze al kunnen kruipen. Ook goed te doen als je de cursus babymassage niet gevolgd hebt. Voorop staat: plezier en ontspanning voor 2! (Maar er is ook ruimte voor slapen/ huilen/ voeden/ verschonen.)

In deze cursus van 4 lessen leer je op een speelse manier bezig zijn met je baby. Elke baby heeft van nature drang tot bewegen, behoefte aan contact en geborgenheid. Het speelse karakter van de oefeningen die je leert in de cursus draagt hiertoe aan bij.

Je leert oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor de baby. We wisselen veel af, maar houden de lessen wel rustig en herhalen ook veel, omdat baby’s daar nu eenmaal van houden. Daarnaast is de cursus ook gewoon een gezellige activiteit met je baby, waarin je andere moeders/vaders en baby’s ontmoet. Met alles wat je leert kun je thuis natuurlijk weer verder, onder andere met de cd die bij deze cursus hoort.

De cursus start op aanvraag en gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen.

Cursus babypret: € 60,00 voor 4 lessen

Vind je 4 lessen veel, het is ook mogelijk om een workshop te boeken (ook individueel).
Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden.

Inclusief naslagwerkje met liedjes, spelletjes, massages en cd met de liedjes.

Wil je een afspraak maken of meer weten? Zie contact voor mijn e-mailadres of telefoonnummer en het adres waarop ik de massages/cursussen geef.