Rug- nek- en schoudermassage

Spanning in schouderbladen en nekgebied: een veelgehoorde klacht bij veel achter de computer zitten, een verkeerde houding, maar ook in het dagelijks leven thuis en bij het dragen en tillen van baby’s/jonge kinderen. Vaak gaat de spanning tussen de schouders zitten, dit kun je al voelen als je even bewust ontspant: trek de schouders hoog op, en laat ze weer vallen. Zitten ze nu lager dan eerst? Dan trek je onbewust je schouders op als er iets in je hoofd zit wat je niet makkelijk los kunt laten. Dit kan van kwaad tot erger gaan, (hoofdpijn en meer) dus niet verkeerd als je er vroeg bij bent!

Bij de Basis kan je helpen door een volledige lichaamsmassage te geven, 
Maar een andere mogelijkheid is alleen de rugmassage.

Met een rug-, nek- en schoudermassage zorg je ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en dat lichamelijke pijn vermindert. Deze massage werkt sowieso ontspannend voor lichaam en geest, ook als je geen klachten hebt.

De rugmassage kan geboekt worden voor 30 of 60 minuten, bij de massage van 60 minuten hoort ook een stukje decolleté en hoofdmassage. Heb je juist last van lage rugpijn (een veelgehoorde klacht bij zwangeren), geef dit aan, dan wordt de massage aangepast. Bij ernstige klachten: bedenk dat dit geen fysiotherapie is, misschien doe je er verstandiger aan een fysiotherapeut te raadplegen. Een combinatie van beiden is vaak wel aan te bevelen.

Prijzen rugmassage

30 minuten: € 35,00
60 minuten: € 47,50

Losser in je vel = Lekker in je vel

Wil je een afspraak maken of meer weten? Zie contact voor mijn e-mailadres of telefoonnummer en het adres waarop ik de massages geef.

bindweefselmassage