Workshop ontspannen met je baby op afspraak

‘Aanrader! Ik pas de verschillende technieken toe op mijn kleine meid en heb echt het idee dat ze beter kan ontspannen (en ik ook!). Ook fijn om eens wat anders te doen dan het standaard ‘wiegen’ van je baby.’ Esther

In deze workshop van 1 tot 1,5 uur maak je kennis met eenvoudige babymassage, krijg je tips om zelf te ontspannen en leer je onder andere basisbevestigend dragen en ontspanningstechnieken voor de baby. Kortom: een schat aan tips en ideeën, waarmee je thuis je voordeel doet.

Deze workshop wordt gegeven op de praktijklocatie in Ter Aar en kost: € 40,00.
Individueel of met een groepje t/m 4 personen.
Inbegrepen: boekje met technieken en tips.

Hierna toch de cursus babymassage nog volgen? Dan krijg je 10 procent korting op de cursusprijs.

Workshop commodemassage op afspraak

Misschien twijfel je nog of massage iets voor jou is, of ben je bang dat je er geen tijd vrij voor kunt maken. In dat geval kun je in één workshop de commodemassage leren. Een workshop van één uur, waarna je je baby kunt masseren bijvoorbeeld na het verschonen van de luier of het badje. Ook krijg je tips voor babygym voor je kleintje. Lekker speels aan de slag!

De workshop wordt gegeven op de praktijklocatie in Ter Aar en kost € 40,00.
Individueel of met een groepje t/m 4 personen.
Inbegrepen: boekje met technieken en tips.

Hierna toch de cursus babymassage nog volgen? Dan krijg je 10 procent korting op de cursusprijs.

Workshop babypret op afspraak

De cursus babypret kan ook in workshopvorm gevolgd worden. Spelletjes, liedjes en op een speelse manier masseren met je kindje van 4 maanden tot een jaar.

De workshop wordt gegeven op de praktijklocatie in Ter Aar en kost: € 30,00.
Individueel of met een groepje t/m 4 personen.
Inbegrepen: boekje en cd met liedjes.

De workshop is meerdere keren te volgen, elke keer zullen er weer andere activiteiten bij komen, en de prijs voor 4x is dezelfde als voor de volledige cursus: € 60,00.

Workshop hand- en voetmassage

Leer in 2 uur hoe u een ontspannende massage geeft aan bijvoorbeeld uw partner, ouders of vriend(in).
Een massage werkt ontspannend en geeft nieuwe energie aan degene die gemasseerd wordt, maar ook aan degene die de massage geeft. Het werkt dus 2 kanten op!
In zowel de voet als de hand komen alle zenuwuiteinden van het lichaam uit, waardoor het masseren het effect kan hebben van een kleine lichaamsmassage. Bij de handmassage masseren we ook de onderarm, bij de voet ook onderbeen.

Met deze workshop maakt u op een ongedwongen manier kennis met masseren. U oefent op medecursisten en u krijgt de instructie op papier mee, zodat u thuis ook aan de slag kunt.

De workshop wordt regelmatig gegeven via Activite, zie agenda voor tijd en plaats. Als deze nog niet op de agenda staat, kan er een workshop ingepland worden op de praktijklocatie in Ter Aar, dus geef het aan als je interesse hebt! De prijs voor de workshop is € 40,00, als je lid bent van Activite € 30,00.